Техники и способи за search engine optimization

theseo.bgПовечето са чували за ключови словосъчетания и search engine optimization. И ако предполагате, че едното се изчерпва с другото, просто грешите. Важните ключови словосъчетания са несъмнено значително необходима и съществена част от оптимизацията на определен интернет сайт, но реално не са напълно достатъчни. Вярно е, че не ви е нужно да сте запознати с абсолютно всичко, но несъмнено – трябва да имате някакво познание, какво е необходимо, за да излизате нагоре в резултатите на google.

Какво е изграждане на линкове

Построяването на линкове е един от най-сигурните и ценни методи за да се привлече вниманието на google и доброто ранкване от тяхна страна на интернет страницата ви. Най-общо казано, това е създаване на беклинкове в други високоавторитетни уеб страници към вашият сайт. Те е желателно да са със същата или поне близка тематика; да бъдат с чудесно качество; към тях да водят беклинкове от други страници с висок ранк и т. н.

Ако повече са линковете, водещи към вас, толкова по-добре. И тук обаче е залъгващият миг. Google дава предимство не на големия брой, а на качеството на тези обратни връзки. Много е важно да идват от уеб страници с хубава репутация и авторитет.

Да се случи това, ви е необходим професионален линк билдинг. Заповядайте при нас – Theseo.bg и ще ви покажем нашия метод на дейност, предлагащ идеална seo оптимизация чрез успешно изграждане на беклинкове.

Какво точно още е нужно за добра seo оптимизация

Още много неща – Microdata и On-page оптимизиране , създаване на оригинално съдържание, правилно ползване на социалните мрежи и прилагане на наречения социален маркетинг, използване на абсолютно всички възможности за локална и регионална seo оптимизация, добро планиране на реклама, изграждане на добра репутация и опазването й и т. н.

Най-качественият вариант е да възложите правенето или ре-конструирането на уеб сайта и оптимизацията му само на един изпълнител, което ще осигури много по-лесно и без погубване на ценно време нужните резултати.