Гранд Каньон София – Начин на живот

Гранд Каньон е най-новия и първият по вида си план в България на Гаранти Коза – главен интернационален инвеститор с дълъг опит в строителния сектор. Учредена още през 1948 г.. в Турция, Анкара, към днешна дата фирмата е една от най- ценените и харесвани в имотния сектор, като в Турция, така и Русия, Япония, Дубай.

luxury apartments

Гаранти Коза притежава повече от 200 реализирани проекти, като пример малка част от тях са: – Първата линия на метрото в Истанбул, Големия завод на форд „ Отосан” разположен на площ от 1 000 000 м2, АККОЗА – Проект за жилища, включващ 7 хил. апартаменти, Коза Парк – План на огромното изкуствено езеро, заобиколено от четири жилищни сгради и над 2 500 апартаменти

Намиращ се в най – бързо еволюиращите се квартали в столицата, Младост Три, Гранд Каньон предоставя несъмнено всичко от което може да се интересува едно модерно семейство. В голяма близост до важни пътни участъци, бизнес локации и красива гледка към една от най- красивите планини в България – Витоша, като и лесния достъп до Софийското метро, с помощта на топла връзка са само част от комуникативността и характеристиките на местността, също и комфортът, предлагащ комплексът на своите собствени обитатели.

Гранд Каньон София ще бъде от 3 жилищни сгради, носещи наименованията на най-известните български планини – Витоша, Рила и Пирин, намиращи се върху 32К кв. метра, голям търговски център (алейно поставени магазини, елитни заведения и ресторанти) и паркинг под земята с повече от хиляда паркоместа, до които всеки живущ в комплекса ще има удобна топла връзка. Спрямо една от новите тенденции в сградното строителство, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, създава красиво единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Абсолютно професионално планираното пространство, предоставя персоналното спокойствие на жителите в Гранд Каньон, при положение, че едновременно с това им предоставя необходимите за всеки съвременен човек условия поставени на едно и също пространство. Пресмятайки заетия живот на модерния човек, Гранд Каньон съчетава важните градски забавления с неописуемия чар на широкия дял зелени участъци, намиращи се около комплекса.

Строителството включва 765 апартамента, разположени на разгъната застроена площ от приблизително 138К м2. Рила Резидънс ще е 30 етажна жилищна сграда, която впечатлява с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се разположи 5 звезден хотел – безспорно един от най-популярните брандове в света, а от 18 – 30 етаж ще бъдат разположени ВИП резиденции. В комплекса ще е разположена и офтеомологична клиника (1 200 м2.) – втората по големина на Балканския полуостров. По подобие на най-голямата и модерна такава, намираща се в Истанбул. Живущите в Гранд Каньон ще разполагат и с фитнес център, wellness и плувен басейн.

Още детайли: http://www.grandkanyon.com